Recensioner om vår grönbeteskyckling

Magnus och Åsa är två riktiga förebilder när det kommer till hållbart lantbruk. Deras metoder med frigående och gräsbetande djur ger inte bara en hälsosammare råvara för oss konsumenter, det är även hälsosammare för miljön. Deras kyckling ska jag köpa igen då den är fri från saltlake och är en ren produkt.

- Sebastian Gröndal, Gröndals Matupplevelser

Bra kvalitetskött från väldigt kunniga och kompetenta säljare med ett stort värnande om djurhållningen!

- Johan Bergström-Ek

Först och främst så smakade gårdens kyckling som kyckling smakade förr! Det vill säga, är uppfödd på sådant som kycklingar ska äta och ingenting annat. Köttet är mycket fast och fint. Storleken avslöjar att det är välmående fåglar på gården. Kocken var lyrisk att få jobba med så fin råvara. ÄT OCH NJUT!

- Anna-Karin Öström

Godaste kycklingen som vi ätit. Smakar kyckling, saftigt kött, eftersom det inte är insprutat vatten och kemikalier så håller den vikten. Köper mera alla gånger. Och bäst av allt så är den lokalproducerad.

- Carina Walterholm

Super god kyckling. Köttet var saftigt och bra. Kommer köpa mer.

- Viktoria och Petter

Kycklingarna jag köpte hos Strömnäsgården var fantastiska! De smakade gott och de gjorde gott i hjärtat och i kropp. Eftersmaken var fantastisk, särskilt som jag varit till gården och sett med egna ögon hur naturligt kycklingarna får leva. De får vara ute, de får gott om plats, de får sprätta och de får kärlek. Det borde vara en självklarhet att alla kycklingar får det, men så ser inte verkligheten ut och jag är oändligt tacksam att Magnus och Åsa byggt upp denna gård och ger oss i närheten möjlighet att köpa hållbara kycklingar. Tack!

Strömnäsgården är en oas i vår del av Sverige. Magnus passion för och kunskap om det hållbara, omtänksamma och naturliga märks i allt. Jag rekommenderar allt de säljer! Men handla inte bara. Åk dit och se själva för det är verkligen lärorikt och inspirerande. Lycka till Magnus och Åsa! Ni behövs verkligen!

- Nina Olofsson Medin

Mör och saftig kyckling med fin-fibrig känsla! Fast i köttet och fin färg. Värt varenda krona.

- Tina Mörtberg

Bästa kycklingen jag ätit och så vet man att de haft ett bra liv.

- Anna Goldkuhl

Betes hage vid älven Foto: Strömnäsgården